Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 180 Reports

tirana nen plehra 4 Unverified

11:15 Aug 13, 2016

kosha plehrash pa kapak More Information » « Less Information

tirana

Mugojne hapesirat publike 0 Unverified

12:54 May 25, 2015

Me hapjen e sezonit turistik plazhet jane te mbushura me shenzlonge te bizneseve te cilet veprojne ne zone. Pushueseve nuk u lejohet te vendosin... More Information » « Less Information

Rruga Gjiri i Lalzit, Durrës, Albania

Lihet ne harrese Ura e Brarit 2 Verified

11:18 May 27, 2014

Ura e Brarit i perket periudhes osmane dhe ndodhet pak kilometra larg Tiranes. Dikur kjo lugine lidhte Tiranen me Dibren e Madhe ( Rruga e Arbrit).... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

Shkaterrohet Mulliri i Benjes Permet 10 Verified

11:12 May 27, 2014

GJENDJA E MULLIRIT TE BENJES SOT (MONUMENT KULTURE) ESHTE SHUME E KEQE DHE THUAJSE TOTALISHT E SHKATERRUAR More Information » « Less Information

Përmet, Albania

Shembet Ish Muzeu Etnografik Ne Permet 28 Verified

10:53 May 27, 2014

Shtepi Karakteristike Permetare, monument kulture, perdorur me pare si Ish muzeu etnografik i treves se Permetit eshte duke u shkaterruar plotesisht.... More Information » « Less Information

Përmet, Albania

1-5 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%