Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 32 Reports

Llixhat e Elbasanit, tubacionet qe demtojne imazhin por edhe burimet e ujit termal 1 Unverified

13:44 Nov 13, 2013

Zona e Llixhes ne komunen Tregan te Elbasanit eshte shpallur zone turistike dhe ka nje projekt urbanistik por situata eshte krejt tjeter. Tubacione... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

Llixhat e Elbasanit, tubacionet qe demtojne imazhin por edhe burimet e ujit termal 1 Unverified

13:00 Nov 13, 2013

Llixhat e Elbasanit qe ofrojne ujin termal ofrojne nje pamje per te ardhur keq nderkohe qe jane shpallur zone turistike dhe ekziston nje plan... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

Demtohet tabela orjentuese e bazilikes se Bezistanit ndersa rrapi monument natyre mban nje tabele te gabuar 0 Verified

13:30 Nov 04, 2013

Bazilika paleokristiane ne qender te qytetit e zbuluar 4 vjet me pare ka nje tabele orjentuese per turistet por kohet e fundit edhe pse ndodhet... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

1-5 of 32 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.07 80%