Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 25 Reports

Kalaja e Drishtit, monumenti kulturor qe po shuhet 13 Verified

11:46 May 12, 2014

Vetëm rreth 15 km nga qyteti i Shkodrës ndodhet Kalaja e Drishtit, ndër të paktat kala në Shqipëri në të cilat ende banohet. Kalaja gjendet... More Information » « Less Information

Shkodër, Albania

Korçë, shembet banesa monument kulture 0 Verified

11:12 May 12, 2014

Një banesë 2 katëshe në Pazarin e Ri të Korçës është shembur si pasojë e amortizimit dhe shkatërrimit të disa pjesëvë të saj nga hajdutët e... More Information » « Less Information

Korçë, Albania

Vlore, kisha e Marmiroit, nje xhevahir i humbur ne gadishullin e Karaburunit 0 Verified

11:03 May 12, 2014

Ajo është një kishë bizantine me kupolë, ndërtimi i së cilës daton diku në shekullin XII. Edhe pse konsiderohet si monument kulture me një rëndësi... More Information » « Less Information

Orikum, Albania

Tirana – How to find the way out 2 Unverified

13:45 Oct 23, 2013

Tirana, it’s around 1 million of inhabitants… Case 1: The Lana river that going towards the Adriatic sea, takes also the plastic waste. Case... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

Borsh. rrezikon e shembet nje pjese e Kalase 0 Verified

12:46 Oct 21, 2013

Ne Kalane e Borshit gjendet edhe nje objekt Kulti me element te arkitektures orjentale sikurse gjurme te simbolikes pagane. Ky objekt i vecante... More Information » « Less Information

Kala, Borsh, Sarande , Albania

1-5 of 25 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.07 80%