Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 26 Reports

Tirana – How to find the way out 2 Unverified

13:45 Oct 23, 2013

Tirana, it’s around 1 million of inhabitants… Case 1: The Lana river that going towards the Adriatic sea, takes also the plastic waste. Case... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

ALARM! Pyjet me sëmundje në rajonin e Korçës! Askush nuk reagon 0 Verified

23:23 May 25, 2013

Situata alarmante paraqitet në pjesën më të madhe të pasiveve pyjore në rajonin e Korçës. Ato janë prekur nga kanceri, sëmundja e bojës, gjethepërdredhësi... More Information » « Less Information

Korçë

Betonizimi i Ranes se Hedhun, Lezhe 1 Verified

23:21 Apr 06, 2013

Para ca ditesh vizitova bregdetin e Shengjinit ne rrethin e Lezhes dhe ishte hera e pare qe e beja. Me pelqeu qyteza e cila po rinohej me ndertesa... More Information » « Less Information

Prane kompleksit Inheritor, Shengjin, Lezhe

1-5 of 26 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.07 80%