Unverified

Voloreka e bukur mes plehrave

22:25 Sep 18 2012 Drilon, Albania

Voloreka e bukur mes plehrave Voloreka e bukur mes plehrave Voloreka e bukur mes plehrave Voloreka e bukur mes plehrave Voloreka e bukur mes plehrave
Description
Pogradeci eshte nje nder destinacionet turistike me te pastra ne Shqiperi dhe me infrastukturen e rregullt e bukurite natyrore qe ju mundesojne te kaloni pushime te kendeshme. Megjithate duket se gjate sezonit te ngarkuar turistik mirmbajtja e hapesirave publike mbetet problematike. Me konkretisht Parku natyror i Drilonit, i njohur ndryshe si Voloreka kerkon nje nderhyrje me te shpeshte nga ana e pushtetit lokal per pastrimin dhe mirmbajtjen e hapesirave te gjelbra.
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
15 + 1 =

Additional Reports

Driloni ne rrezik betonizimi

13:09 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 0.2 Kms

Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit

13:15 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 0.29 Kms

Kanalet e ujerave te zeza qe derdhen ne Liqenin e Ohrit - Pogradec

13:00 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 1.79 Kms

gjueti gjate sezonit te shumimt

13:09 Dec 06, 2013

Korçë, Albania, 20.04 Kms

Korçë, shembet banesa monument kulture

11:12 May 12, 2014

Korçë, Albania, 20.04 Kms