Verified

Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit

13:15 Sep 24 2012 Pogradec, Albania

Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit
Description
Pamjet jane shkrepur ne krah te Drilonit. Mbeturinat inerte po kthehen fenomen ne cdo cep te Shqiperise!


Features
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
20 + 6 =

Additional Reports

Driloni ne rrezik betonizimi

13:09 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 0.1 Kms

Voloreka e bukur mes plehrave

22:25 Sep 18, 2012

Drilon, Albania, 0.29 Kms

Kanalet e ujerave te zeza qe derdhen ne Liqenin e Ohrit - Pogradec

13:00 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 2.05 Kms

gjueti gjate sezonit te shumimt

13:09 Dec 06, 2013

Korçë, Albania, 20.13 Kms

Korçë, shembet banesa monument kulture

11:12 May 12, 2014

Korçë, Albania, 20.13 Kms