Verified

Rruga e Portit ne Shengjin

10:21 Jul 27 2012 Rruga e Portit, Shëngjin, Albania

Rruga e Portit ne Shengjin Rruga e Portit ne Shengjin Rruga e Portit ne Shengjin
Description
Mbeturinat mbijne ngado, neper cepa rrugesh, madje edhe mes pishave, pranë ndonjë hoteli luksoz.


Features
Credibility: UP DOWN 1
Comments
smart tourist (Jul 27 2012)
edhe cisternat e karburantit ja ku qenkan ... harruam qe dy vjet me pare turizmi ne Shengjin mori nje goditje te forte nga nje zjarr i tyre. sa kohe ato jane aty pushuesit e kane nje rezik te zgjohen nen trysnine e tymit dhe eres se karburanteve. apo me keq kercenim i perhapjes se zjarreve ne kete zone industriale mes zonave per turist
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
14 + 6 =

Additional Reports

Plehrat ne Plazhin e Rana e Hedhme

10:34 Jul 27, 2012

Lezhë - Gjadër, Albania, 1.16 Kms

Sinjalistika rrugore problem per TURIZEM,

01:01 Aug 14, 2012

Muriqan, Albania, 2.69 Kms

Betonizohet deti ne Pyllin me Pisha

10:51 Jul 27, 2012

Pyll me pisha, Shëngjin, Lezhë District, Albania, 3.23 Kms

Rruge te pashtruara. Investim Publik i Munguar.

01:37 Jul 27, 2012

Shëngjin, Albania, 3.42 Kms

Plehra ne plazhin e Shengjinit

01:18 Jul 31, 2012

Shëngjini Beach, Albania, 4.76 Kms