Verified

Plehrat ne Plazhin e Rana e Hedhme

10:34 Jul 27 2012 Lezhë - Gjadër, Albania

Plehrat ne Plazhin e Rana e Hedhme Plehrat ne Plazhin e Rana e Hedhme
Description
Andej nga Rana e Hedhme, edhe pse turistet ende jane te pakte dhe plazhet jane te virgjera, deti ka sjelle nga s'dihet se ku hedhurina urbane.
Dhe ndersa ecen permes pyllit me pisha per te shkuar tek Rana e Hedhme hasesh rëndom me ‘turistë’ katërkëmbësh që ushqehen tërë kënaqësi me mbeturina.


Features
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
17 + 1 =

Additional Reports

Rruga e Portit ne Shengjin

10:21 Jul 27, 2012

Rruga e Portit, Shëngjin, Albania, 1.16 Kms

Rruge te pashtruara. Investim Publik i Munguar.

01:37 Jul 27, 2012

Shëngjin, Albania, 2.33 Kms

Sinjalistika rrugore problem per TURIZEM,

01:01 Aug 14, 2012

Muriqan, Albania, 2.51 Kms

Plehra ne plazhin e Shengjinit

01:18 Jul 31, 2012

Shëngjini Beach, Albania, 3.63 Kms

Betonizohet deti ne Pyllin me Pisha

10:51 Jul 27, 2012

Pyll me pisha, Shëngjin, Lezhë District, Albania, 3.97 Kms