Verified

ALARM! Pyjet me sëmundje në rajonin e Korçës! Askush nuk reagon

23:23 May 25 2013 Korçë

ALARM! Pyjet me sëmundje në rajonin e Korçës! Askush nuk reagon
Description
Situata alarmante paraqitet në pjesën më të madhe të pasiveve pyjore në rajonin e Korçës. Ato janë prekur nga kanceri, sëmundja e bojës, gjethepërdredhësi i krisimelës së plepit apo vemjet e proçesionares së Pishës. Pavarësisht kësaj situate, asnjë nga institucionet e pyejeve nuk ka marrë ndonjë masë për përmirësimin e kësaj katastrofe.
Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Reahbilitim (EPER Center), ka publikuar foto ekskluzive nga pyjet me pisha të dëmtuara nga vemja në rajonin e Korçës. Albumin e fotove mundet ta gjeni në: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.585216674832120.1073741827.214567361897055&type=3
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
11 + 9 =

Additional Reports

gjueti gjate sezonit te shumimt

13:09 Dec 06, 2013

Korçë, Albania, 2.11 Kms

Korçë, shembet banesa monument kulture

11:12 May 12, 2014

Korçë, Albania, 2.11 Kms

Digjen 70 hektare pyje ne parkun kombetar te Bozdovecit KORCE

01:35 Aug 30, 2012

Brozdovec, Albania, 19.36 Kms

Voloreka e bukur mes plehrave

22:25 Sep 18, 2012

Drilon, Albania, 20.33 Kms

Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit

13:15 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 20.4 Kms