Verified

100 vjet Shtet pa Rrapin e Mashkullores

13:46 Jul 27 2012 Gjirokastër District, Albania

Description
Rrapi i Mashkullores ky monument i natyres dhe i historise, deshmitar i betejave kombetare anti otomanizem nuk eshte me. Neglizhenca per te nderhyre dhe shpetuar degradimin e tij ka kapercyer kohen dhe cdo limit. Ne 100 vjet shtet kemi me pak monumente te historise. Rrapi i Mashkullores eshte embleme e kengeve te trimerise kenduar ne Jug te vendit.
Turizmi kulturor humbet nje embleme te tradites kombetare. Ky objekt mbante statusin e monumentit.


Features
Credibility: UP DOWN -1
Comments
Aranita (Jul 27 2012)
Po tani si do kendojme ... " tek trungu ne mashkullore ... " sa e rende
Toni (Jul 30 2012)
Iku dhe nje pjese e Historise se Shqiperise!....
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
14 + 5 =

Additional Reports

Permeti rrethi me 4 kala te papromovuara

13:23 Dec 06, 2013

permet, 5.9 Kms

Degradim Terpan Berat - Perroi i zi

10:34 Oct 08, 2012

Tërpan, Albania, 8.22 Kms

Himara - Kalaja dhe Plehrat Kala

13:43 Aug 27, 2012

Himarë, Albania, 10.22 Kms

Thellesi Detare

23:32 May 14, 2013

Himare, Shqiperi, 10.27 Kms

Kanionet e Skraparit

13:20 May 12, 2013

Skrapar, Albania, 11.88 Kms