Verified

Rrapi i Vojvodes vend shlodhes mes plehrave

13:01 Oct 22 2013 Elbasan, Albania

Rrapi i Vojvodes vend shlodhes mes plehrave Rrapi i Vojvodes vend shlodhes mes plehrave
Description
Rrapi i Vojvodes i ndodhur perballe parkut Rinia te qytetit te Elbasanit ka filluar tashme te rigjenerohet pas djegies pak kohe me pare. ai eshte mirembajtur perreth dhe rrethimi i trungut sherben per shlodhjen e qytetare por ajo qe nuk shkon jane plehrat. perreth trungut gjen gjithçka dhe askush nuk kujtohet ta pastroje. Vete banoret thone se nuk ka kosha perreth por edhe ne park ka shume kosha por pastrueset cdo mengjes largojne thase me mbeturina te hedhura aty ketu. Mungesa e kultures per te bere me te bukur kete monument natyre eshte e dukshme tek Rrapi i Vojvodes ku mjafton vetem pak ndergjegjesim qytetar per ta pasur pjese te pasurise se perbashket me te cilat mund te krenohemi.
Credibility: UP DOWN 0
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
14 + 8 =

Additional Reports

Pisha e Fushekuqes ne Gjinar prone private

13:48 Oct 08, 2013

Elbasan, Gjinar, 0 Kms

Ura e Labinotit mes plehrave dhe ndertimeve te reja

13:56 Oct 10, 2013

Labinot Fushe, 0 Kms

Bazilika e Tepes e pavizitueshme, rrethohet me mur e porte hekuri

13:19 Oct 15, 2013

Elbasan, Albania, 0 Kms