Unverified

Tabela me harten turistike te Elbasanit e demtuar

13:26 Nov 14 2013 Elbasan, Albania

Tabela me harten turistike te Elbasanit  e demtuar Tabela me harten turistike te Elbasanit  e demtuar
Description
Kjo eshte nje tabele ne qender te qytetit qe eshte realizuar per ti dhene nje ndihme turisteve qe vijne ne Elbasan per tu orjentuar mbi monumentet dhe objektet qe mund te shikojne nisur nga qendra. Persona te papergjegjshem kane filluar ta demtojne ne pjese ne poshte edhe pse ajo eshte ne nje lartesi te mjaftueshme nga toka. Ky eshte nje imazh i keq turistike pikerisht me tabelen e pare qe orjeton te huajt por edhe vendasit drejt trashegimise kulturore te Elbasanit.
Credibility: UP DOWN 0
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
16 + 1 =

Additional Reports

Pisha e Fushekuqes ne Gjinar prone private

13:48 Oct 08, 2013

Elbasan, Gjinar, 0 Kms

Ura e Labinotit mes plehrave dhe ndertimeve te reja

13:56 Oct 10, 2013

Labinot Fushe, 0 Kms

Bazilika e Tepes e pavizitueshme, rrethohet me mur e porte hekuri

13:19 Oct 15, 2013

Elbasan, Albania, 0 Kms