Unverified

gjueti gjate sezonit te shumimt

13:09 Dec 6 2013 Korçë, Albania

Description
Vitet e fundit shume gjuetare te
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
10 + 1 =

Additional Reports

Korçë, shembet banesa monument kulture

11:12 May 12, 2014

Korçë, Albania, 0 Kms

Digjen 70 hektare pyje ne parkun kombetar te Bozdovecit KORCE

01:35 Aug 30, 2012

Brozdovec, Albania, 17.28 Kms

Voloreka e bukur mes plehrave

22:25 Sep 18, 2012

Drilon, Albania, 20.04 Kms

Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit

13:15 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 20.13 Kms