Verified

Permeti rrethi me 4 kala te papromovuara

13:23 Dec 6 2013 permet

Description
nese viziton ermetin vec mikpritjes, natzres, ushqimit bio, rakise se vecante dhe njerzve bujar, nje turist ka mundesi te vizitoje edhe kate keshtjella krejt afer njera tjetres. Kala e Permetit e stilit ilir me kombini te arkitektures se perjudhes otomane shtrihet ne pjesen jugore te qytetit. Vetem 18 kilometra me larq qendron kalaja e Kelcyres e njohur per qendresen e popullsise ilire ne luginen e Vjores. Keshtjella e kuqanit eshte ne krah te majte te rruges automobilistike te ruges kelcyre permet ne vendin e quajtur rrapi i Kuqanit dhe eshte eksploruar. ne fund fshati qe mori emrin Kala. vizitoni permetin mes shume bukurive keni dhe kater kala per te njohur.


Features
Credibility: UP DOWN -1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
14 + 6 =

Additional Reports

100 vjet Shtet pa Rrapin e Mashkullores

13:46 Jul 27, 2012

Gjirokastër District, Albania, 5.9 Kms

Kanionet e Skraparit

13:20 May 12, 2013

Skrapar, Albania, 6.99 Kms

Kisha e Shenkollit ne Grabove mbetet pa ikona pas disa vjedhjeve

13:25 Oct 20, 2013

Gramsh, Albania, 11.42 Kms

BERAT - LUMI OSUM VENDGRUMBULLIM PLEHRASH

13:09 Sep 08, 2012

Berat, Albania, 12.69 Kms