Unverified

Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres

13:20 Mar 8 2014 Durres, Albania

Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres
Description
Ish lulishtja “1 Maj” në qytetin e Durrësit është shkatërruar për t’u ndërtuar një seri pallatesh.
U sakrifiku dhe ajo pak hapësirë e gjelbër u sakrifikua për këtë kube betoni që dita ditës po na marrin frymën. Gjatë gërmimeve u zbulua një “lagje” e tërë antike, e paprekur dhe e ruajtur në gjendje shumë të mirë Lagja arkeologjike befas u zhduk plotësisht. Edhe ato dy gurë të lënë në qendër janë puthitur e betonuar mirë për të treguar që aty nuk ka pasur asgjë, thjeshtë dy mure. Një lagje e tërë me banesa të përdorura nga etërit tanë është zhdukur.
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
20 + 3 =

Additional Reports

2500 leke te reja nje Shezlong ne Velipoje

10:08 Jul 26, 2012

Plazhi i Velipojes, 0 Kms

Garbage collection in Tirana

01:52 Aug 22, 2012

Tirana City, 0 Kms

Betonizimi i Ranes se Hedhun, Lezhe

23:21 Apr 06, 2013

Prane kompleksit Inheritor, Shengjin, Lezhe, 0 Kms

Plehra

13:04 Jun 16, 2013

Kepi i Rodonit, 0 Kms