Unverified

Elbasan, fondi etnografise ne rrezik çatia e muzeut gati duke u shembur

13:43 May 5 2014 Elbasan

Description
Muzeu etnografik në Elbasan ka nevojë urgjente për restaurim, sidomos çatia dhe tavani i godinës.Prej rreth 30 vitesh në godinën, e shpallur monument kulture i kategorisë së parë, nuk është bërë asnjë restaurim dhe prania e lagështirës në ambientet e brendshme po vë në rrezik të gjithë fondin e rrallë që përmban ky muze.
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
20 + 1 =

Additional Reports

2500 leke te reja nje Shezlong ne Velipoje

10:08 Jul 26, 2012

Plazhi i Velipojes, 0 Kms

Garbage collection in Tirana

01:52 Aug 22, 2012

Tirana City, 0 Kms

Betonizimi i Ranes se Hedhun, Lezhe

23:21 Apr 06, 2013

Prane kompleksit Inheritor, Shengjin, Lezhe, 0 Kms

Plehra

13:04 Jun 16, 2013

Kepi i Rodonit, 0 Kms