Unverified

Kisha e Shen Spiridhonit Vuno

01:36 May 12 2014 Vuno Himare

Kisha e Shen Spiridhonit Vuno Kisha e Shen Spiridhonit Vuno Kisha e Shen Spiridhonit Vuno Kisha e Shen Spiridhonit Vuno Kisha e Shen Spiridhonit Vuno
Description
Ne dt. 3 maj, ne fshatin Vuno te Bashkise Himare u rrenua catia e amortizuar e Kishes se Shen Spiridhonit (Monument Kulture i kategorise se pare).
D.R.K.K. Vlore pastroi kishen dhe seleksionoi materialin qe do te riperdoret per restaurimin e catise.
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
17 + 10 =

Additional Reports

2500 leke te reja nje Shezlong ne Velipoje

10:08 Jul 26, 2012

Plazhi i Velipojes, 0 Kms

Garbage collection in Tirana

01:52 Aug 22, 2012

Tirana City, 0 Kms

Betonizimi i Ranes se Hedhun, Lezhe

23:21 Apr 06, 2013

Prane kompleksit Inheritor, Shengjin, Lezhe, 0 Kms

Plehra

13:04 Jun 16, 2013

Kepi i Rodonit, 0 Kms