Verified

Korçë, shembet banesa monument kulture

11:12 May 12 2014 Korçë, Albania

Description
Një banesë 2 katëshe në Pazarin e Ri të Korçës është shembur si pasojë e amortizimit dhe shkatërrimit të disa pjesëvë të saj nga hajdutët e skrapit.
Shembja e banesës, e cila prej vitesh ishte e braktisur ngë pronarët, nuk ka shënuar të lënduar në njerëz, por ka dëmtuar edhe dy banesa të tjera aty pranë.
Banorët e zonës shprehen para kamerave se prej kohësh i kanë vënë në dijeni instancat shtetërore për gjendjen e banesës por masat për parandalimin e këtij procesi nuk u morën në kohë.
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
10 + 8 =

Additional Reports

gjueti gjate sezonit te shumimt

13:09 Dec 06, 2013

Korçë, Albania, 0 Kms

Digjen 70 hektare pyje ne parkun kombetar te Bozdovecit KORCE

01:35 Aug 30, 2012

Brozdovec, Albania, 17.28 Kms

Voloreka e bukur mes plehrave

22:25 Sep 18, 2012

Drilon, Albania, 20.04 Kms

Inerte dhe plehra ne fushat e Pogradecit

13:15 Sep 24, 2012

Pogradec, Albania, 20.13 Kms