Verified

Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane

11:51 May 12 2014 Tirana, Albania

Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane
Description
Keto foto jane nga nje shtepi ne rrenim e siper qe eshte prej kohesh e shpallur monument kulture, por as nuk mund te vizitohet dhe as nuk e miremban kush. Gjendet te nje nga rrugicat qe te shpien nga rruga George Bush te sheshi Avni Rustemi ne afersi te Shkolles se Mesme Ekonomike Tirane.
Credibility: UP DOWN 1
Comments
ytf (May 30 2016)
yht
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
14 + 1 =

Additional Reports

Lihet ne harrese Ura e Brarit

11:18 May 27, 2014

Tirana, Albania, 0 Kms

Plehra dhe puseta te hapura ne mes te Tiranes

13:56 Nov 03, 2012

prane Pallatit te Kongreseve, 0.62 Kms

Tirana – How to find the way out

13:45 Oct 23, 2013

Tirana, Albania, 0.74 Kms

Lumi Lana rrezik epidemie dhe diskriminim

01:56 Sep 08, 2012

Bulevardi Zhan D'Ark, Tirana, Albania, 1.01 Kms

Tirana nje kullote per kuaj dhe gomere

15:48 May 10, 2013

Tiranë, Tiranë, Albania, 1.41 Kms