Verified

Kisha e Shën Mëhillit, monument kulturore që po rrënohet

12:56 May 12 2014 Kolonjë District, Albania

Kisha e Shën Mëhillit, monument kulturore që po rrënohet
Description
Kisha e Shën Mëhillit në fshatin Shalës në Kolonjë rrezikon të shkatërrohet krejtësisht. Pas dëmtimeve të pjesshme nëpër vite, kohët e fundit është shembur çatia dhe një pjesë e mureve të saj.Kisha është ndërtuar në shekullin e 17-të dhe është shpallur monument kulture në vitin 1963, por që prej 23 vjetësh nuk është mirëmbajtur.
Credibility: UP DOWN -1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
13 + 6 =

Additional Reports

Shembet Ish Muzeu Etnografik Ne Permet

10:53 May 27, 2014

Përmet, Albania, 17.37 Kms

Shkaterrohet Mulliri i Benjes Permet

11:12 May 27, 2014

Përmet, Albania, 17.37 Kms

gjueti gjate sezonit te shumimt

13:09 Dec 06, 2013

Korçë, Albania, 21.95 Kms

Korçë, shembet banesa monument kulture

11:12 May 12, 2014

Korçë, Albania, 21.95 Kms