Verified

Lihet ne harrese Ura e Brarit

11:18 May 27 2014 Tirana, Albania

Lihet ne harrese Ura e Brarit Lihet ne harrese Ura e Brarit Lihet ne harrese Ura e Brarit Lihet ne harrese Ura e Brarit
Description
Ura e Brarit i perket periudhes osmane dhe ndodhet pak kilometra larg Tiranes. Dikur kjo lugine lidhte Tiranen me Dibren e Madhe ( Rruga e Arbrit). Edhe pse shume prane Tiranes,te pakte jane ata te cilet shkojne te vizitojne kete vend ku nderthuret kaq bukur bukuria natyrore me ate kulturore.
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
18 + 4 =

Additional Reports

Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane

11:51 May 12, 2014

Tirana, Albania, 0 Kms

Plehra dhe puseta te hapura ne mes te Tiranes

13:56 Nov 03, 2012

prane Pallatit te Kongreseve, 0.62 Kms

Tirana – How to find the way out

13:45 Oct 23, 2013

Tirana, Albania, 0.74 Kms

Lumi Lana rrezik epidemie dhe diskriminim

01:56 Sep 08, 2012

Bulevardi Zhan D'Ark, Tirana, Albania, 1.01 Kms

Tirana nje kullote per kuaj dhe gomere

15:48 May 10, 2013

Tiranë, Tiranë, Albania, 1.41 Kms