Verified

Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve

01:52 Jul 26 2012 Tirana, Albania

Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve
Description
Na ishte dikure nje lis i bukur, një mrekulli e natyres. Në zemër të Tiranës, në oborrin e Galerisë së Arteve.
Sot Lisi nuk është më aty...e prenë. Dhe ata që shkatërruan një monument natyre nuk janë barbarë por zyrtarë që ne i paguajmë me paratë e taksave tona. Tani rrënjët e Lisit kalben pa trung e pa degë.


Features
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
20 + 9 =

Additional Reports

Kepi i Rodonit - Ndotja ne pjesen Jugore

10:50 Nov 25, 2012

Kepi i Rodonit, Shqiperi, 1.04 Kms

Plehra ne parkun e liqenit artificial

01:34 Jul 25, 2012

Tirana Big Park and Artificial Lake, Rruga Herman Gmeiner, Tirana, Albania, 1.19 Kms

Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane

11:51 May 12, 2014

Tirana, Albania, 3.03 Kms

Lihet ne harrese Ura e Brarit

11:18 May 27, 2014

Tirana, Albania, 3.03 Kms

Tirana nje kullote per kuaj dhe gomere

15:48 May 10, 2013

Tiranë, Tiranë, Albania, 3.06 Kms