Verified

Digjen 70 hektare pyje ne parkun kombetar te Bozdovecit KORCE

01:35 Aug 30 2012 Brozdovec, Albania

Description
Zjarri me intensitet te larte qe ka rene ne parkun e Bozdovecit ne Korce e ka bere te pamundur nderhyjen nga terreni te focave te sherbimit pyjor, te policise apo banoreve te zones. Edhe pas nderhyrjeve nga ajri situata nuk eshte vene nen kontoll. Ky zjarr ka rrezikuar edhe fshatin e Dardhes dhe Boboshtices. Dyshohet te jete zjarrvenie e qellimshme, pasi zjarri ka rene ne 3 zona turistike ne te njeten kohe.


Features
Credibility: UP DOWN 1
Leave a Comment
Name:
Email:
Comments:
Security Code:
11 + 6 =

Additional Reports

Permeti rrethi me 4 kala te papromovuara

13:23 Dec 06, 2013

permet, 14.43 Kms

100 vjet Shtet pa Rrapin e Mashkullores

13:46 Jul 27, 2012

Gjirokastër District, Albania, 15.37 Kms

gjueti gjate sezonit te shumimt

13:09 Dec 06, 2013

Korçë, Albania, 17.28 Kms

Korçë, shembet banesa monument kulture

11:12 May 12, 2014

Korçë, Albania, 17.28 Kms