Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 28 Reports

Llixhat e Elbasanit, tubacionet qe demtojne imazhin por edhe burimet e ujit termal 1 Unverified

13:44 Nov 13, 2013

Zona e Llixhes ne komunen Tregan te Elbasanit eshte shpallur zone turistike dhe ka nje projekt urbanistik por situata eshte krejt tjeter. Tubacione... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

Llixhat e Elbasanit, tubacionet qe demtojne imazhin por edhe burimet e ujit termal 1 Unverified

13:00 Nov 13, 2013

Llixhat e Elbasanit qe ofrojne ujin termal ofrojne nje pamje per te ardhur keq nderkohe qe jane shpallur zone turistike dhe ekziston nje plan... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

Tirana – How to find the way out 2 Unverified

13:45 Oct 23, 2013

Tirana, it’s around 1 million of inhabitants… Case 1: The Lana river that going towards the Adriatic sea, takes also the plastic waste. Case... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

biznesi i qymyr drurit shkatrron pyjet e Gramshit. policet mbyllin syte per 5 mije lek 45 Verified

13:26 Oct 21, 2013

me dhjetra hektare pyje ne Grabove te komunes se Lenies jane drejt degradimit te plote. Prerje dhe me pas djegie kane vazhduar dhe vazhdojne... More Information » « Less Information

Gramsh, Albania

1-5 of 28 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.07 80%