Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 32 Reports

Lihet ne harrese Ura e Brarit 2 Verified

11:18 May 27, 2014

Ura e Brarit i perket periudhes osmane dhe ndodhet pak kilometra larg Tiranes. Dikur kjo lugine lidhte Tiranen me Dibren e Madhe ( Rruga e Arbrit).... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

Vlorë, kërkimet në zonën e Zvërnecit nxjerrin në dritë objekte të reja 32 Verified

11:22 May 12, 2014

Objekte të reja po dalin në dritë gjatë kërkimeve në zonën e Triportit në Zvërnec të Vlorës, që njihet si një nga vendbanimet më të hershme... More Information » « Less Information

Vlorë, Albania

Vlore, kisha e Marmiroit, nje xhevahir i humbur ne gadishullin e Karaburunit 0 Verified

11:03 May 12, 2014

Ajo është një kishë bizantine me kupolë, ndërtimi i së cilës daton diku në shekullin XII. Edhe pse konsiderohet si monument kulture me një rëndësi... More Information » « Less Information

Orikum, Albania

Grabitja e Muzeut të Armëve 0 Unverified

10:17 May 12, 2014

Muzeu i ri i Armëve në qytetin e gurtë të Gjirokastrës ra pre e grabitësve nga persona të paidentifikuar të cilët duke përfituar nga përqendrimi... More Information » « Less Information

Gjirokastër District, Albania

Tabela me harten turistike te Elbasanit e demtuar 0 Unverified

13:26 Nov 14, 2013

Kjo eshte nje tabele ne qender te qytetit qe eshte realizuar per ti dhene nje ndihme turisteve qe vijne ne Elbasan per tu orjentuar mbi monumentet... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

1-5 of 32 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%