Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 8 Reports

Lihet ne harrese Ura e Brarit 2 Verified

11:18 May 27, 2014

Ura e Brarit i perket periudhes osmane dhe ndodhet pak kilometra larg Tiranes. Dikur kjo lugine lidhte Tiranen me Dibren e Madhe ( Rruga e Arbrit).... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

Kalaja e Badhrës-nje monument i lene ne harrese 0 Verified

12:23 May 12, 2014

Kalaja e Badhrës ndodhet në jug-perëndim të fshatit Borsh në Shqipëri dhe shtatë kilometra nga Fterra. Kalaja ka formën e një elipsi të çrregullt.... More Information » « Less Information

Borsh, Albania

Kalaja e Vigut-Historia e një kalaje të braktisur 6 Verified

12:13 May 12, 2014

Rruga drejt fshatit Vig, rreth 99 km nga Tirana dredhon e ndarë, një pjesë e mirë është e shtruar ndërsa tjetra jo. Tabelat orientuese mungojnë,... More Information » « Less Information

Shkodër, Albania

Kalaja e Drishtit, monumenti kulturor qe po shuhet 13 Verified

11:46 May 12, 2014

Vetëm rreth 15 km nga qyteti i Shkodrës ndodhet Kalaja e Drishtit, ndër të paktat kala në Shqipëri në të cilat ende banohet. Kalaja gjendet... More Information » « Less Information

Shkodër, Albania

Tirana sa kala ka 1 Verified

13:49 Dec 06, 2013

1. ndroq 2. petrela 3. dorzi 4. dajti 5. preza 6. bashtova ka edhe te tjera na ndihmoni ti identifikojme More Information » « Less Information

tirana

1-5 of 8 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%