Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 12 Reports

tirana nen plehra 4 Unverified

11:15 Aug 13, 2016

kosha plehrash pa kapak More Information » « Less Information

tirana

Korçë, shembet banesa monument kulture 0 Verified

11:12 May 12, 2014

Një banesë 2 katëshe në Pazarin e Ri të Korçës është shembur si pasojë e amortizimit dhe shkatërrimit të disa pjesëvë të saj nga hajdutët e... More Information » « Less Information

Korçë, Albania

Ja si furnizohen me karburant mjetet e ujit. 104 Verified

12:27 Aug 09, 2013

Ku furnizohen me karburant te gjithe motoret e ujit, jahtet etj ne bregdetin tone ? Per kete kemi gjetur zgjidhje shume te thjesht...furnizimi... More Information » « Less Information

Dhermi

1-5 of 12 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%