Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 21 Reports

Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane 7 Verified

11:51 May 12, 2014

Keto foto jane nga nje shtepi ne rrenim e siper qe eshte prej kohesh e shpallur monument kulture, por as nuk mund te vizitohet dhe as nuk e... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

Burgu i Madh ne lagjen Kala Monument Kulture i bllokuar prej vitesh 62 Verified

13:27 Oct 24, 2013

Shumë pranë shtëpisë së Lef Nosit, buzë rrugës së vjetër Egnatia ndodhet edhe Burgu i Madh i Elbasanit. Askujt nuk i bën përshtypje godina e... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

biznesi i qymyr drurit shkatrron pyjet e Gramshit. policet mbyllin syte per 5 mije lek 45 Verified

13:26 Oct 21, 2013

me dhjetra hektare pyje ne Grabove te komunes se Lenies jane drejt degradimit te plote. Prerje dhe me pas djegie kane vazhduar dhe vazhdojne... More Information » « Less Information

Gramsh, Albania

Ura e Labinotit mes plehrave dhe ndertimeve te reja 4 Verified

13:56 Oct 10, 2013

Ura e Labinotit thuajse eshte larg vemendjes se turisteve. ne ane te saj eshte nje ure prej hekuri dhe te gjithe mbeturinat e fshatit Labinot... More Information » « Less Information

Labinot Fushe

1-5 of 21 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%