Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 46 Reports

Shkaterrohet Mulliri i Benjes Permet 10 Verified

11:12 May 27, 2014

GJENDJA E MULLIRIT TE BENJES SOT (MONUMENT KULTURE) ESHTE SHUME E KEQE DHE THUAJSE TOTALISHT E SHKATERRUAR More Information » « Less Information

Përmet, Albania

Shembet Ish Muzeu Etnografik Ne Permet 28 Verified

10:53 May 27, 2014

Shtepi Karakteristike Permetare, monument kulture, perdorur me pare si Ish muzeu etnografik i treves se Permetit eshte duke u shkaterruar plotesisht.... More Information » « Less Information

Përmet, Albania

Kisha e Shelcanit, drejt degradimit afresket e Onufrit 5 Verified

13:03 May 12, 2014

Zona e Shpatit në rrethin e Elbasanit ruan vlera të rralla të historisë dhe artit antik shqiptar. Në këtë zonë, përgjatë rrugës Elbasan-Gjinar,... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

Kisha e Shën Mëhillit, monument kulturore që po rrënohet 14 Verified

12:56 May 12, 2014

Kisha e Shën Mëhillit në fshatin Shalës në Kolonjë rrezikon të shkatërrohet krejtësisht. Pas dëmtimeve të pjesshme nëpër vite, kohët e fundit... More Information » « Less Information

Kolonjë District, Albania

Kalaja e Vigut-Historia e një kalaje të braktisur 6 Verified

12:13 May 12, 2014

Rruga drejt fshatit Vig, rreth 99 km nga Tirana dredhon e ndarë, një pjesë e mirë është e shtruar ndërsa tjetra jo. Tabelat orientuese mungojnë,... More Information » « Less Information

Shkodër, Albania

1-5 of 46 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%