Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
6-10 of 180 Reports

Kisha e Shelcanit, drejt degradimit afresket e Onufrit 5 Verified

13:03 May 12, 2014

Zona e Shpatit në rrethin e Elbasanit ruan vlera të rralla të historisë dhe artit antik shqiptar. Në këtë zonë, përgjatë rrugës Elbasan-Gjinar,... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

Kisha e Shën Mëhillit, monument kulturore që po rrënohet 14 Verified

12:56 May 12, 2014

Kisha e Shën Mëhillit në fshatin Shalës në Kolonjë rrezikon të shkatërrohet krejtësisht. Pas dëmtimeve të pjesshme nëpër vite, kohët e fundit... More Information » « Less Information

Kolonjë District, Albania

Kalaja e Badhrës-nje monument i lene ne harrese 0 Verified

12:23 May 12, 2014

Kalaja e Badhrës ndodhet në jug-perëndim të fshatit Borsh në Shqipëri dhe shtatë kilometra nga Fterra. Kalaja ka formën e një elipsi të çrregullt.... More Information » « Less Information

Borsh, Albania

Kalaja e Vigut-Historia e një kalaje të braktisur 6 Verified

12:13 May 12, 2014

Rruga drejt fshatit Vig, rreth 99 km nga Tirana dredhon e ndarë, një pjesë e mirë është e shtruar ndërsa tjetra jo. Tabelat orientuese mungojnë,... More Information » « Less Information

Shkodër, Albania

Shtepi karakteristike, Monument kulture ne Tirane 7 Verified

11:51 May 12, 2014

Keto foto jane nga nje shtepi ne rrenim e siper qe eshte prej kohesh e shpallur monument kulture, por as nuk mund te vizitohet dhe as nuk e... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

6-10 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%