Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
176-180 of 180 Reports

Treg rrobash ne breg te detit 6 Verified

07:57 Jul 26, 2012

7 kilometra larg Lezhës dhe 1 orë e 10 minuta nga Tirana të mirëpret plazhi i Shëngjinit me rërën e zezë përvëluese, kaltërsinë dhe freskinë... More Information » « Less Information

Shëngjini Beach, Albania

Prerja e Lisit tek Galeria e Arteve 3 Verified

01:52 Jul 26, 2012

Na ishte dikure nje lis i bukur, një mrekulli e natyres. Në zemër të Tiranës, në oborrin e Galerisë së Arteve. Sot Lisi nuk është më aty...e... More Information » « Less Information

Tirana, Albania

Zjarrvënie ne Parkun Kombëtar te Lurës 2 Verified

11:04 Jul 25, 2012

Neglizhenca shkatërron mbi 40 hektarë pyje ahu unike për nga vlerat e tyre. Në rrezik kafshë si sorkadhja, kaprodhi dhe gjeli i egër. Në datat... More Information » « Less Information

Lura Mountain, 8312, Albania

Plehra ne parkun e liqenit artificial 0 Verified

01:34 Jul 25, 2012

Parku i liqenit artificial eshte mbushur nga plehrat qe hedhin njerezit. Koshat e plehrave jane bosh nderkohe qe shume prane tyre ka grumbuj... More Information » « Less Information

Tirana Big Park and Artificial Lake, Rruga Herman Gmeiner, Tirana, Albania

Plehrat ne Kepin e Rodonit 3 Verified

13:24 Jul 17, 2012

Kepi i Rodonit i mbushur plot me plehra. Ky vend kaq i bukur i kthyer ne nje "vend pushimi" per plehrat. More Information » « Less Information

Kepi i Rodonit, Albania

176-180 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%