Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
16-20 of 180 Reports

Grabitja e Muzeut të Armëve 0 Unverified

10:17 May 12, 2014

Muzeu i ri i Armëve në qytetin e gurtë të Gjirokastrës ra pre e grabitësve nga persona të paidentifikuar të cilët duke përfituar nga përqendrimi... More Information » « Less Information

Gjirokastër District, Albania

Kisha e Shen Spiridhonit Vuno 0 Unverified

01:36 May 12, 2014

Ne dt. 3 maj, ne fshatin Vuno te Bashkise Himare u rrenua catia e amortizuar e Kishes se Shen Spiridhonit (Monument Kulture i kategorise se... More Information » « Less Information

Vuno Himare

Elbasan, fondi etnografise ne rrezik çatia e muzeut gati duke u shembur 10 Unverified

13:43 May 05, 2014

Muzeu etnografik në Elbasan ka nevojë urgjente për restaurim, sidomos çatia dhe tavani i godinës.Prej rreth 30 vitesh në godinën, e shpallur... More Information » « Less Information

Elbasan

Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres 2 Unverified

13:20 Mar 08, 2014

Ish lulishtja “1 Maj” në qytetin e Durrësit është shkatërruar për t’u ndërtuar një seri pallatesh. U sakrifiku dhe ajo pak hapësirë e gjelbër... More Information » « Less Information

Durres, Albania

16-20 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%