Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
11-15 of 180 Reports

Kalaja e Drishtit, monumenti kulturor qe po shuhet 13 Verified

11:46 May 12, 2014

Vetëm rreth 15 km nga qyteti i Shkodrës ndodhet Kalaja e Drishtit, ndër të paktat kala në Shqipëri në të cilat ende banohet. Kalaja gjendet... More Information » « Less Information

Shkodër, Albania

Vlorë, kërkimet në zonën e Zvërnecit nxjerrin në dritë objekte të reja 32 Verified

11:22 May 12, 2014

Objekte të reja po dalin në dritë gjatë kërkimeve në zonën e Triportit në Zvërnec të Vlorës, që njihet si një nga vendbanimet më të hershme... More Information » « Less Information

Vlorë, Albania

Korçë, shembet banesa monument kulture 0 Verified

11:12 May 12, 2014

Një banesë 2 katëshe në Pazarin e Ri të Korçës është shembur si pasojë e amortizimit dhe shkatërrimit të disa pjesëvë të saj nga hajdutët e... More Information » « Less Information

Korçë, Albania

Vlore, kisha e Marmiroit, nje xhevahir i humbur ne gadishullin e Karaburunit 0 Verified

11:03 May 12, 2014

Ajo është një kishë bizantine me kupolë, ndërtimi i së cilës daton diku në shekullin XII. Edhe pse konsiderohet si monument kulture me një rëndësi... More Information » « Less Information

Orikum, Albania

11-15 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%