Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
166-170 of 180 Reports

Zajrr dhe tym, pushuesit friksohen 1 Verified

10:30 Jul 30, 2012

Paraditen e se dieles me 29.7.2012 nga porti i Durresit dilte tym i zi gje qe terhoqi edhe vemendjen e pushuesve pasi nuk dukej te ishte nje... More Information » « Less Information

Rruga Doganes, Durrës, Albania

Plehra te lena nga pushuesit 1 Verified

10:26 Jul 30, 2012

Pushuesit te cilet supozohet te jene me te interesuarit ne mbajtjen e plazheve paster, lene vete vend e pavend mbetje te produkteve qe konsumojne... More Information » « Less Information

Plazhi i Durrësit, Albania

Plehra te lena nga pushuesit 0 Verified

10:24 Jul 30, 2012

Pushuesit te cilet supozohet te jene me te interesuarit ne mbajtjen e plazheve paster, lene vete vend e pavend mbetje te produkteve qe konsumojne... More Information » « Less Information

Plazhi i Durrësit, Albania

100 vjet Shtet pa Rrapin e Mashkullores 3 Verified

13:46 Jul 27, 2012

Rrapi i Mashkullores ky monument i natyres dhe i historise, deshmitar i betejave kombetare anti otomanizem nuk eshte me. Neglizhenca per te... More Information » « Less Information

Gjirokastër District, Albania

Betonizohet deti ne Pyllin me Pisha 6 Verified

10:51 Jul 27, 2012

Në Shëngjin, nga pjesa e plazhit nen Pyllin me Pisha, betoni ka zaptuar edhe detin ku në disa zona pronarët e hoteleve kanë krijuar ‘pishina’... More Information » « Less Information

Pyll me pisha, Shëngjin, Lezhë District, Albania

166-170 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.07 80%