Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
171-175 of 180 Reports

Plehrat ne Plazhin e Rana e Hedhme 0 Verified

10:34 Jul 27, 2012

Andej nga Rana e Hedhme, edhe pse turistet ende jane te pakte dhe plazhet jane te virgjera, deti ka sjelle nga s'dihet se ku hedhurina urbane.... More Information » « Less Information

Lezhë - Gjadër, Albania

Rruga e Portit ne Shengjin 1 Verified

10:21 Jul 27, 2012

Mbeturinat mbijne ngado, neper cepa rrugesh, madje edhe mes pishave, pranë ndonjë hoteli luksoz. More Information » « Less Information

Rruga e Portit, Shëngjin, Albania

Porti i Shëngjinit, mbetje në det e rërë 2 Verified

10:09 Jul 27, 2012

Kënaqësia që të fal rëra e zezë dhe deti blu trazohet sapo vendos të bësh një shëtitje ‘andej nga Porti’. Mbeturina që fillojnë që nga shishet... More Information » « Less Information

Seaport of Shëngjin, Rruga e Portit, Shëngjin 4503, Albania

Rruge te pashtruara. Investim Publik i Munguar. 2 Verified

01:37 Jul 27, 2012

Infrastruktura e Shëngjinit përbëhet nga rrugë paralele me bregdetin. Nëse vendos të plazhitesh në plazhin tradicional do të të duhet të tundesh... More Information » « Less Information

Shëngjin, Albania

2500 leke te reja nje Shezlong ne Velipoje 11 Verified

10:08 Jul 26, 2012

Te besh pushimet ne Velipoje duhet te jesh 'BOS' pasi vetem te paguash cadren dhe shezlong-et mund te shkoje sa i gjithe hoteli ne vende te... More Information » « Less Information

Plazhi i Velipojes

171-175 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%