Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
21-25 of 180 Reports

Ndertime Abuzive tek Lulishte 1 Maj Durres 4 Unverified

13:10 Mar 08, 2014

Ish lulishtja “1 Maj” në qytetin e Durrësit është shkatërruar për t’u ndërtuar një seri pallatesh. U sakrifiku dhe ajo pak hapësirë e gjelbër... More Information » « Less Information

Durres

Kalaja Antike e Dorezit ne Tirane. 0 Unverified

13:02 Mar 01, 2014

Kalaja Antike e Dorezit ne rrethinat e Tiranes. Kodra ku ndodhet ky qyteterim antik eshte kthyer ne gurore. Askush nuk interesohet per kete... More Information » « Less Information

Tirane

Shtepia ku u mbajt Kongresi i Lushnjes. 0 Unverified

12:52 Mar 01, 2014

Shtepia ku u mbajt Kongresi i Lushnjes,nje monument shume i rralle i Shtetit Shqiptar, eshte lene ne meshire te fatit. More Information » « Less Information

Lushnje

Shtepia ku u mbajt Kongresi i Lushnjes. 2 Unverified

12:52 Mar 01, 2014

Shtepia ku u mbajt Kongresi i Lushnjes,nje monument shume i rralle i Shtetit Shqiptar, eshte lene ne meshire te fatit. More Information » « Less Information

Lushnje

KISHA E SHENEPREMTES-LUKOVE 0 Verified

13:56 Feb 05, 2014

KISHA E SHENEPREMTES ne LUKOVE rrezikon rrenimin More Information » « Less Information

Lukovë, Albania

21-25 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%