Showing Reports From Jul 17, 2012 to Aug 13, 2016 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
26-30 of 180 Reports

Tirana sa kala ka 1 Verified

13:49 Dec 06, 2013

1. ndroq 2. petrela 3. dorzi 4. dajti 5. preza 6. bashtova ka edhe te tjera na ndihmoni ti identifikojme More Information » « Less Information

tirana

Permeti rrethi me 4 kala te papromovuara 3 Verified

13:23 Dec 06, 2013

nese viziton ermetin vec mikpritjes, natzres, ushqimit bio, rakise se vecante dhe njerzve bujar, nje turist ka mundesi te vizitoje edhe kate... More Information » « Less Information

permet

Tabela me harten turistike te Elbasanit e demtuar 0 Unverified

13:26 Nov 14, 2013

Kjo eshte nje tabele ne qender te qytetit qe eshte realizuar per ti dhene nje ndihme turisteve qe vijne ne Elbasan per tu orjentuar mbi monumentet... More Information » « Less Information

Elbasan, Albania

26-30 of 180 Reports
Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
180 0.06 80%